ZELENINOVÁ POLÉVKA S JÁTROVÝMI NOKY
Potřebné ingredience
mrkev, celer, petržel, masox nebo hovězí bujón či vývar z kostí., 200g játrová závařka : 1 vejce, sušená majoránka či jiné sušené anebo čerstvé bylinky, hrubá mouka nebo dětská krupička, česnek a sůl.
Postup přípravy
Příprava noků : podle oka přidávám ke 200g játrové zavářky, 1 vejce, hrubou mouku, bylinky ( promnout ), česnek, sůl. Vše promícháme do hustého těsta.
Příprava : játrová závařka, petržel, celer, mrkev, hovězí bujon, česnek, hrubá mouka, vejce, majoránka a sůl.
...oloupané a nastrouhané zeleniny...
...do játrové závařky dáváme hrubou mouku, vejce, česnekem se solí. majoránkou a vejci...
...zamíchané a hustší těstíčko...
...játrové těsto protlačíme noky přes cedník lžící, ve kterém se v polévce uvaří.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé